Produkter Salvor

Jag har ett 50 tal produkter till djur. I kombinationer utav salvor, mineraler och kosttillskott/fodertillskott som t.ex EMS salva, Biopromin, Djävulsklo, MSM, Färskfoder och desinfektionsmedel, Kolloidaltsilver.

För att beställa

EMS Salva

EMS Salva

EMS Salva

Innehåller

EMS står för EMU-olja, MSM och Kolloidalt Silver. EMS Salva är tillverkad av en enastående sammansättning av välgörande EMU-olja som kommer från australienskstrutsfågel, MSM samt kolloidialt silver.
Tre beståndsdelar som verkar tillsammans för att ge många gynnsamma egenskaper för din hud. Eftersom man enligt lag inte får ange vilka typer av besvär man kan använda den till, så kan vi bara hänvisa till vad andra säger om produkten - och framförallt rekommendera dig att prova själv!

Stl 50ml 230:- inkl moms
Stl 250ml 730:- inkl moms

Silver Lotion

Silverlotion

Silverlotion

Innehåller

Kolloidalt silver, emuolja, MSM (naturligt svavel utvunnet ur tallträd) , allantoin utvunnet ur vallört, veg. glycerin, ringblomma, E-vitamin och eteriska oljor.
Silverlotion Mjukgörande och antiseptisk vid t.ex. eksembehandling. En naturprodukt innehållande EMU-olja, MSM och kolloidalt silver. Tunnflytande lotion - lätt att arbeta in i den kraftiga pälsen hos hästar hundar och katter.
Mycket populär hos ägare av islandshästar och klådhästar. Har använts vid mugg, sommarexem och klåda av knott/mygg m.m.

Stl 250ml 148:- inkl moms
Stl 950ml 399:- inkl moms

Silversalva

Silversalva

Silver salva

Innehåller

Kolloidalt silver, emuolja, Aloe Vera, allantoin från vallörtsrot, glycerol, ringblomma och eteriska oljor.
Baserad på kolloidalt silver, emuolja och Aloe Vera. En ypperlig antiseptisk och mjukgörande salva med massor av användningsområden, som är precis så där effektiv som vi djurägare önskar. Mjukgörande vid t.ex. sprickor i hud, tassar, mungipor m.m.

Stl 50ml 99:- inkl moms
Stl 200ml 329:- inkl moms