Om Animalia Djurhälsa

Mitt namn är Malin Lindberg och bor i Upplands Väsby norr om Stockholm. Utbildad till hästmassör, hundmassör, lymfmassör och ryggrehab på Axelsons Animal Massage School. Här är min historia bakom mitt företag.

Jag heter Malin Lindberg och bor i Upplands Väsby norr om Stockholm tillsammans med min sambo och hund. Enda sedan jag var liten har jag varit intresserad av djur och fascinerats av dem. Jag började rida som väldigt liten men det var inte förrän jag var 12år som jag fick min första sköthäst Doris. En av dom grinigaste hästarna i stallet men jag älskade henne och kände att det var omvårdnad som var det jag trivdes mest med. Samtidigt som jag skötte Doris fick jag även äran att sköta om en privathäst Failine, vilket var jätte stort, det var någonstans här jag bestämde mig för att hästar skulle bli mitt yrke. När det var tid för att söka gymnasieutbildning sökte jag in till Berga Naturbruksgymnasium och gick inriktning Häst och Jord. I utbildningen var det mycket praktik och jag fick äran att vara med min moster en del av praktiken som arbetar som hästmassör. Det var då mitt intresse för rehabilitering av djur vaknade på riktigt.

Under gymnasie praktiken fick jag även vara i ett rehabiliteringsstall. Kvinnan som drev det stallet arbetade med Biolight, massage, akupunktur, homeopati och även hur man bör rida sin häst för att den ska hålla. Det var en otroligt lärorik tid och jag visste då att det här ska jag arbeta med. När gymnasiet var klart sökte jag in till Arcanum, Scandinaviska institutet för integrerad medicin. Efter 2 år var jag diplomerad djurhomeopat. Nästa steg blev självklart att utbilda mig till hästmassör på Axelssons Animal massage school. Juni 2013 hade jag diplomet i min hand och har sedan dess gått tillläggsutbildningar som t.ex ryggrehab, lymfmassage mm. Idag har jag även ett eget stall i Vallentuna, med några inackorderingar och självklart min egen häst Thelma. Jag har även plats att ta emot rehab hästar. Att hjälpa djur till en bättre hälsa är det bästa jag vet och känner att jag är helt rätt!

Balansbollskurs (2016) ReDog Utbildningscenter

Pharmalight Terapeut (2015) Pharmalight Sverige

Hundmassage steg 3 (2015) Axelsons Animal Massage School

Hundmassage steg 2 (2015) Axelsons Animal Massage School

Hundmassage steg 1 (2014) Axelsons Animal Massage School

Hundmassage introduktion (2014) Axelsons Animal Massage School

Lymfmassage (2014) Axelsons Animal Massage School

Ryggrehab (2013) Axelsons Animal Massage School

Hästmassage steg 4 (2013) Axelsons Animal Massage School

Hästmassage steg 3 (2013) Axelsons Animal Massage School

Hästmassage steg 2 (2012) Axelsons Animal Massage School

Arcanum Scandinaviska institutet för intigrerad medicin (2005-2007)

Hästmassage steg 1 (2002) Axelsons Animal Massage School

Hästmassage introduktion (2002) Axelsons Animal Massage School