Tjänster LED-ljusbehandling

Ljusterapi är bra för behandling av huvud- och nacksmärta, inflammation, sårskador, muskelskador, sårvård och vävnadsreparation. Photizo och warp10 är ett medicintekniskt ljusbehandlingsinstrument

Photizo

Photizo är ett medicintekniskt ljusbehandlingsinstrument.

Exempel på skador man kan behandla är: Sårskador, muskelskador, inflammationer, ödem,ledvärk, artros, benbrott, balltramp, slagskador, mugg,senskador, gaffelbandsskador, överansträgning mm.

Ledljus behandling på en hund

Warp 10

Warp 10 är ett medicintekniskt ljusbehandlingsinstrument framtaget av Quantum, på uppdrag av den amerikanska militären och används idag av NASA, militären, sjukhus, privatpersoner mm. Exempel på skador man kan behandla är: Sårskador, muskelskador, inflammationer, ödem,ledvärk, artros, benbrott, balltramp, slagskador, mugg,senskador, gaffelbandsskador, överansträgning mm.

Ledljus behandling på en hund

Jag har använt den främst på ömma ryggar, svaga/överansträngda bakknän, sen-/ligament skador, sårskador men även för att lugna ner stressade individer. Jag använder den ofta som ett kompliment till mina massagebehandlingar, men åker självklart ut och behandlar endast med den om behov och efterfrågan finns.

För att läsa mer om Warp och LED-ljus behandlingar besök Pharmalight-Sverige

Hur går en behandling till?

En behandling är oftast mellan 20-30 min lång. Jag lyser mot det drabbade området tills behandlingen är klar ibland behövs det även att man aktiverar lymfsytemet både före och efter behandling för att ge kroppen bästa läkningsförmåga. Man märker oftast en skillnad redan efter första behandlingen men beroende på skada/sjukdom kan man behöva flera behandlingar. Ibland tätt och sedan glesas det ut till underhåll ca 1gång/ månad fortfarande beroende av problematik.

Pris

Milersättning tillkommer över en mil á 18.50:-/mil

500:- Photizo behandling - häst

400:- Photizo behandling - människa & hund & katt m.m

600:- Uthyrning av Warp10 / vecka

Finns två betalningssätt

Faktura - betalas inom 10 dagar

Swish - betalning sker direkt på företagsswishen, gå in på getswish.se för mera info